logo

Storing melden of onderhoud nodig? +31(0) 77 476 27 82
MA T/M VR 08:00 - 20:00 / ZA & ZO 10:00 - 20:00

Grootkeukengilde-over-ons-Limburg-Brabant

Over ons

GROOTKEUKEN GILDE®

icon-1 Design
icon-2 Kwaliteit
icon-3 Passie
icon-4 Vakmanschap

Grootkeuken Gilde gelooft in de kracht van innovatie. Daar waar de professionals in de grootkeukens van horeca, bedrijven, zorg en scholen hun culinaire vakmanschap tonen, zorgen wij voor vakmanschap in het bouwen van hun werkomgeving.

Wij kennen het terrein in al haar facetten door-en-door en weten wat er nodig is om de meest ideale werksituatie in een professionele keuken tot stand te brengen. Daag ons uit als sparringpartner en er komen antwoorden op de meest complexe vraagstukken in en om uw keuken.


Integrale oplossingen voor de grootkeuken

Of het nu gaat om luchtbehandeling, kookprocessen, distributie, koelingen, vaatwasapparatuur of maatwerk edelstaal, Grootkeuken Gilde biedt u een doordachte oplossing. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met wettelijke- en gemeentelijke verordeningen, HACCP, wensen van de Arbodienst en veiligheidsvoorschriften. Al deze zaken worden gespiegeld aan uw wensen, bedrijfsvoering, doelstellingen en budgetten.

Samen komen we tot het beste resultaat!

Ervaren specialisten

Door zowel uw als onze ervaring als vakmensen komen wij samen tot de ideale oplossing. Wij communiceren in klare taal en blijven liever nuchter en to the point dan te vervallen in ‘superlatieven'. Wij hebben plezier in ons werk en dit ziet u terug in het resultaat. Samen met onze gecertificeerde technici dragen wij zorg voor de perfecte realisatie van uw project.

Wij adviseren je graag over de oplossingen voor grootkeukens.

video