logo

Storing melden of onderhoud nodig? +31(0) 77 476 27 82
MA T/M VR 08:00 - 20:00 / ZA & ZO 10:00 - 20:00

Scholen

Grootkeukens geschikt voor grote groepen

icon-1 Design
icon-2 Kwaliteit
icon-3 Passie
icon-4 Vakmanschap

Grootkeuken Gilde biedt oplossingen aan voor alle verschillende type scholen. Van basisscholen tot aan middelbare scholen en van praktijkopleidingen tot aan de kantines van HBO-opleidingen en universiteiten. Zelfs voor de kleinste pantry in de docentenkamer kun je bij ons terecht.

Veiligheid en hygiëne staan daarbij voorop en onze praktische en professionele oplossingen zijn de basis van waaruit een student zal uitgroeien tot een professional. Ook met de allerkleinste in het basisonderwijs denken we bij Grootkeuken Gilde natuurlijk ook mee. Zo worden de keukenblokken speciaal in hoogte aangepast.

Een praktijkruimte voor horeca-gerelateerde opleidingen moeten natuurlijk voldoen aan alle eisen van een professionele keuken. Wij adviseren graag in het creëren van een ruime werksetting en een logische routing van de beschikbare ruimte.


Technische Keuken Management®

Ons Technische Keuken Management stelt u in staat de kosten per locatie te vergelijken met overige locaties. Doordat onze technici elke storing afzonderlijk classificeren kunnen wij snel de vinger op de pijnplekken van uw kosten leggen en deze verbeteren.

Door onze samenwerking met Tblox, een geïntegreerd bestel-logistiek- en facturatiesysteem is ook uw interne orderverwerking direct efficiënt geregeld.


Onderhoud

Grootkeuken Gilde beschikt over gespecialiseerde vakmensen en technici om uw apparatuur te onderhouden en te repareren. Daarnaast helpen wij u met het schoonmaakplan, advies en tips omtrent de te gebruiken reinigingsmiddelen welke de aantasting van de technische werking van uw machines tot een minimum beperken.

Gedegen onderhoud en verantwoorde reiniging verlengt de levensduur van uw machinerie. Mogen wij dit voor u verzorgen verlengen wij als tegenprestatie de garantieperiode op de geleverde apparatuur.

Wij adviseren je graag over de oplossingen voor grootkeukens.

AMBASSADEURS

Grootkeuken Gilde®

Gilde_thumb

De nieuwe state of the art keuken is van alle gemakken voorzien. Fijn voor studenten en docenten...

Lees verder

GROOTKEUKEN

PRODUCTGROEPEN

professionele-keuken-grootkeuken-professionele keukenapparaten-GrootkeukenGilde
Koken, Bakken en Braden
Afzuiginstallatie-horeca-keuken-GrootkeukenGilde
Afzuiginstallaties en luchtbehandelingen
Professionele-horeca-apparatuur-koel-en-vries-GrootkeukenGilde
Koelen en Vriezen
Horeca-vaatwasser-professionele-vaatwasser-Hobart-GrootkeukenGilde
Afwas benodigdheden