Rantrée

Ralph Hermans & Jennifer Silvius hebben samen een schat aan ervaring binnen de gastronomie. Ralph aan de kachel bij bekende sterrenrestaurants als De Kristalijn, Toine Hermsen en Kasteel Wittem.  Jennifer verdiende haar sporen als sommelier en werd zelfs uitgeroepen tot beste sommelier door Gault Millau en Chapeau magazine.

14 februari 2014 opende zij samen de deuren van Rantréé aan de Kesselskade in de Limburgse Hoofdstad Maastricht..

Ralph & Jennifer waren alvorens zij de deuren van Rantrée opende reeds bekend met Grootkeuken Gilde.
“We hadden in eerste instantie in een ander pand ook al besloten om met Grootkeuken Gilde te gaan werken”.  We hebben uiteraard ook met andere aanbieders gesproken, maar we zijn toch weer terecht gekomen bij GKG.” Het feit dat het voormalige el Pica Pica ook voor Grootkeuken Gilde had gekozen en de keuken er hier in grote lijnen al stond, was een toevallige maar fijne bijkomstigheid”.

Wat was de doorslag?
“Het vriendschappelijke, het meedenken, service die anderen niet gaven. De service dat als er iets was, ze meteen kwamen.
Ook zijn het geen pushers..Sommige verkopers komen om te verkopen, GKG komt om te adviseren.”
“Alles was mogelijk. Je kunt het zo duur en zo goedkoop maken als je zelf wilt. Ze hebben ons budget gerespecteerd. Ze zorgden dat het maximale aan kwaliteit binnen ons budget gerealiseerd werd.  Ze denken mee in oplossingen, zonder te dwingen. Dat geeft een fijn gevoel.”

Hoe is het met de nazorg?
Nog dezelfde dag staan ze er. Ze zijn ook wel eens op zaterdag gekomen, omdat  ik ergens niet uitkwam. Bleek achteraf een klein dingetje, maar dat wist ik niet.. Dan is het toch heel fijn dat ze er zijn. Ze zitten centraal gevestigd, en zijn er snel wanneer dat nodig is.””

Wat zijn jullie plannen voor de toekomst?
“We hebben de laatste 10 jaar op sterren niveau gewerkt en eigenlijk willen we nu geen ster...maar ja de mensen praten erover…  Wij willen hier onze ambities en kunde laten zien… We verassen onze gasten door kwaliteit te leveren voor een betaalbare prijs… We doen nu wat we leuk vinden en genieten van de vrijheid die ons dat brengt…. We weten het nog niet echt….we leven onze droom”.

Geïnteresseerd?

Grootkeuken Gilde adviseert je graag over de beste oplossingen voor horeca grootkeukens.

Maak een afspraak
Foto's
> <
afbeelding /web/mod_files/references/detail/Rantree GKG-7949 (Medium).jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Rantree GKG-7944.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Rantree GKG-7955 (Medium).jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Rantree GKG-7940 (Medium).jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Rantree GKG-7941.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Rantree GKG-7942.jpg

Rantrée
Kesselskade 59
6211 EN Maastricht

Enkele bijzonderheden

  • Alle wensen van Ralph zijn in de bestaande keuken ingepast.

Referenties waar we trots op zijn

Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!