In zes stappen
naar een optimale
totaaloplossing

Intakegesprek

Als eerste maken wij graag een afspraak met u voor een vrijblijvend intakegesprek.

Stap 2. Ontwerp & offerte

In dit gesprek wordt uw pakket van eisen samen met onze specialist opgesteld. Uw wensen worden door onze specialist gespiegeld aan alle wettelijke vorderingen HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) en andere randvoorwaarden. Aan de hand daarvan wordt een opstellingstekening voor u gemaakt. Deze tekening wordt voor uw eigen beeldvorming toegezonden.

Ontwerp & offerte fase

afbeelding stap 2

In een tweede gesprek worden de tekeningen digitaal en in 3D gepresenteerd. Samen met onze specialist worden alle aspecten van de nieuwe situatie besproken en waar nodig ter plekke gewijzigd. Op het moment dat u 100% tevreden bent met de opstelling en indeling van uw keuken wordt een offerte op maak gemaakt. Na ontvangst van de offerte neemt Grootkeuken Gilde contact met u op om de offerte verder met u te bespreken.

afbeelding stap 2

In dit gesprek komen eventuele aanpassingen, toevoegingen of weglatingen aan het licht en wordt een herziene offerte voor u gemaakt. Wanneer u 100% tevreden bent over alle aspecten van de gedane aanbieding ontvangt u een opdrachtbevestiging waarin wij de gemaakte wensen en afspraken nogmaals kort voor u op een rijtje zetten.

Planning & productie

Start bestelling & productie

Na ondertekening van de opdrachtbevestiging gaat het Grootkeuken Gilde over tot bestelling en/of van productie van de door u gekochte materialen. Indien nodig/gewenst wordt voor u een complete overzichts- en aansluittekening gemaakt van de te leveren keuken of inrichting, welke u aan uw loodgieter, aannemer, elektricien, gemeente of keuringsdienst kunt verstrekken.

Projectleiding door dezelfde specialist

Tussentijds komt onze specialist waarmee u ook om tafel heeft gezeten tijdens het eerste gesprek op de betreffende locatie langs om eventuele aansluitpunten, bouwkundige voorzieningen en maten te controleren. Doordat de plaatsingsmonteurs zelf van tevoren naar de locatie komen en de situatie dus van tevoren goed kunnen inschatten worden fouten en absentie van materialen tot een minimum beperkt.

Stap 4. Implementatie

Partners

afbeelding partner hobart

Hobart
Fabrikant van duurzame en zuinige grootkeukenapparatuur voor de afwas, koken, bereiden en koelen

afbeelding partner cool

Cool Compact
Duits fabrikant van complete koel-
vries combinaties of levering van totaaloplossingen

afbeelding partner ata

Ata
Edelstaal leverancier met de allerbeste edelstale producten die in de regio vindbaar zijn

afbeelding partner mkn

MKN
Farbrikant van ovens, bakplaten en grillcombinaties

Één aanspreekpunt
Tijdens het gehele traject heeft u bij ons één vakkundig aanspreekpunt die u vanaf te tekentafel tot de oplevering begeleidt en ontzorgt.

Technisch Keukenmanagement
Met ons uniek technisch keukenmanagement heeft u 24/7 digitaal inzicht in alle kosten en status van uw apparatuur

Turnkey oplossingen
Door ons brede netwerk kunt u ook Turnkey projecten met een gerust hart bij ons neerleggen. Alle leveranciers onder een dak zorgen voor korte lijnen, haalbare deadlines en een sterker resultaat.

Implementatie

Alle voorbereidingen voor het implementeren van de grootkeuken zijn gedaan. De technische tekeningen zijn gemaakt, voldoen aan de richtlijnen, zijn gecheckt en goedgekeurd. De producten zijn besteld en geleverd zodat de speciliasten van Grootkeuken Gilde direct aan de slag kunnen. De specialisten zijn goed voorbereid om de grootkeuken

te implementeren op de betreffende locatie. Nadat het project geïmplementeerd is komt dezelfde specialist van Grootkeuken Gilde samen met u het uitgevoerde werk beoordelen en kunt u eventuele aanpassingen of niet naar 100% tevredenheid uitgevoerde zaken laten aanpassen cq verhelpen.

Oplevering

De oplevering van een Grootkeuken Gilde keuken wordt samen met dezelfde specialist gedaan aan de hand van een opleveringsformulier. Nadat alle punten positief zijn beoordeeld en u de checklist voor akkoord heeft afgetekend gaan wij over tot het verstrekken van de laatste factuur. Op deze manier kunnen zowel u als wij ervan uitgaan dat alle projecten naar tevredenheid worden uitgevoerd. Eventueel meerwerk wordt nu ook met u besproken of indien u wenst dat er nog zaken worden uitgevoerd welke niet in de opdracht waren meegenomen kunt u deze met onze controleurs bespreken of opdracht hiervoor verstrekken.

Service & onderhoud

Grootkeuken Gilde biedt u verschillende mogelijkheden voor jaarlijks onderhoud. Gedegen onderhoud voorkomt storingen en verlengt de technische levensduur van uw apparatuur. Ook heeft u ten allen tijde een actueel beeld van de staat van uw machinepark en kunnen uitgaven voor het vervangen van apparatuur ruim van te voren worden ingeschat.

Basis onderhoud

Bij het basis onderhoud wordt het apparaat gecheckt maar wordt er niet gerepareerd. U ontvangt een statusrapport van onze monteurs met eventueel een reparatieadvies. U kunt dan zelf bepalen of reparaties uitgevoerd worden. Kleine reparaties waarvoor geen apparaat-specifieke onderdelen voor nodig zijn zoals afdichtingen, kroonsteentjes, smeerolie en dat soort zaken worden wel uitgevoerd. Deze vorm geeft u inzicht in de technische status van de machinerie en de reparaties worden op basis van nacalculatie uitgevoerd.

Full Service onderhoud

Bij het Full Service onderhoud wordt het apparaat volledig gecontroleerd door een van onze specialisten. Eventuele reparaties worden direct uitgevoerd en u ontvangt korting op de gebruikte onderdelen. De reactietijd wordt verkort en bij tussentijdse storingen betaald u minder uurloon. Mocht een monteur de onderdelen niet bij zich hebben en later terug moeten komen om deze te vervangen zit dit ook bij de prijs inbegrepen, jullie betalen alleen de onderdelen. Deze vorm zorgt er dus voor dat de machinerie altijd in topconditie blijft en reparaties worden direct uitgevoerd.

Reinigingsmiddelen

Grootkeuken Gilde levert louter professionele vol concentraten om de grootkeukens optimaal te onderhouden. Om onze overtuiging van deze producten te onderstrepen, nemen wij graag de tijd om deze reinigingsmiddelen aan u te demonstreren.

Ook helpen wij u en/of uw personeel graag bij het kiezen van de juiste dosering en de juiste producten voor de juiste doeleinden. Door de juiste dosering toe te passen kunt u vaak langer met de reinigingsmiddelen doen en zal dit ook resulteren in betere kwaliteit van de apparatuur.

Grootkeuken Gilde biedt 100% tevredenheidsgarantie. Dit houdt in dat als de producten niet naar behoren functioneren wij deze ophalen en crediteren.

Keuringen

afbeelding keuring nen

NEN 3140
Bedrijfsvoering van elektrische installaties - Laagspanning

afbeelding keuring leerbedrijf

Erkend leerbedrijf
Grootkeuken Gilde is een erkend leerbedrijf

Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!