Die 2 Brüder von Venlo

Aan de Gelderse Poort, tegenover het Mgr. Nolensplein, in hartje Venlo bevind zich winkelcentrum Die 2 Brüder von Venlo. Ruim 50 jaar een begrip in Venlo en ver daarbuiten. Twee verdiepingen hoog, met in totaal ruim 20.000 verschillende producten. Op de begane grond is de supermarkt van 3.500 vierkante meter, die in niets aan een Nederlandse supermarkt doet denken. Op de bovenverdieping bevinden zich drogisterij, non-foodafdeling, een koffiepadshop en een restaurant met tweehonderd zitplaatsen.

Verbouwing restaurant "MonChic" 

Om aan de stijgende vraag te voldoen is Het restaurant op de bovenste verdieping  “MonChic” volledig verbouwd. De opdracht voor >K was een keuken te bouwendie de stijgende vraag aankon en waar men de komende jaren geen omkijken naar hoefde te hebben. De ruimte om de keuken te bouwen bleef echter nagenoeg gelijk. Verder waren kwaliteit, efficiëntie, presentatie, duurzaamheid, capaciteit, uitstraling en energiebesparing waren enkele kernwoorden van de opdracht.
 
Na een goed gesprek en bezoek aan het restaurant zijn we samen met de architect, horeca manager en chef-kok aan het ontwerpen geslagen. De uitdaging lag in de ontwerpfase in de bestaande ruimte waar kolommen en schuine wanden optimaal in de keuken diende te worden ingepast. In de uitvoering was de strakke planning en beperkte tijd leidend. Door te kiezen voor louter top merken als MKN, Cool Compact, Convotherm & Hobart hebben we de capaciteit van de keuken op het zelfde aantal m² flink kunnen verhogen.

Geïnteresseerd?

Grootkeuken Gilde adviseert je graag over de beste oplossingen voor horeca grootkeukens.

Maak een afspraak
Foto's
afbeelding /web/mod_files/references/detail/1396528552Bruder25_gevel_van_de_winkel-A840x630.jpg

Die 2 Brüder von Venlo
Monseigneur Nolensplein 5
5911 GD Venlo

Enkele bijzonderheden

  • Kwaliteit, efficiëntie, presentatie, duurzaamheid, capaciteit, uitstraling en energiebesparing waren enkele kernwoorden van de opdracht
  • Samen met de architect, horeca manager en chef-kok zijn we aan het ontwerpen geslagen
  • In de uitvoering was de strakke planning en beperkte tijd leidend

Referenties waar we trots op zijn

Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!