Gedegen advies
voor een homogene
uitstraling

Overal inzicht in alle kosten van ieder filiaal

Bij formulezaken of franchise ondernemingen biedt Grootkeuken Gilde een eerlijk en gedegen advies voor een homogene uitstraling. In iedere keuken wordt dezelfde apparatuur geïnstalleerd wat weer voordelen met zich meebreng omtrent inzicht.

Grootkeuken Gilde heeft hiervoor een uniek systeem ontwikkeld: Het Technisch Keukenmanagement. Middels deze applicatie heeft u 24/7 online inzicht in alle keukens bij ieder filiaal. Hierdoor kunt u direct inspelen op veranderingen. Tevens beperkt het systeem uw werknemers bij het bestellen van bijv. nieuw servies zodat er nooit ongewenste combinaties kunnen ontstaan van het assortiment.

Technische Keuken Management®

Ons Technische Keuken Management stelt u in staat de kosten per locatie te vergelijken met overige locaties. Doordat onze technici elke storing afzonderlijk classificeren kunnen wij snel de vinger op de pijnplekken van uw kosten leggen en deze verbeteren.

Ook wordt u door ons Technisch Keuken Management® ontzorgt met tips en online begeleiding voor het inwerken van nieuw personeel aangaande het efficiënt en veilig gebruiken van apparatuur. Daarnaast stelt dit systeem u in staat uw aankopen in klein materiaal en verbruiksartikelen te klusteren.

Onderhoud
Grootkeuken Gilde beschikt over gespecialiseerde vakmensen en technici om uw apparatuur te repareren en te onderhouden. We werken hiervoor met reinigingsmiddelen welke de aantasting van de technische werking van uw machines tot een minimum beperken.

Gedegen onderhoud en verantwoorde reiniging verlengt de levensduur van uw machinerie. Mogen wij dit voor u verzorgen verlengen wij als tegenprestatie de garantieperiode op de geleverde apparatuur. Meer weten over gedegen onderhoud?

Maak een afspraak of bel gerust: 077 476 27 82

Wist je dat

Ook lease of huur van apparatuur tot de mogelijkheden behoren?

Restaurants zijn onstaan in Parijs aan het eind van de 18e eeuw?

Herbergen zoals we die nu kennen afstammen van restaurants?

Één aanspreekpunt
Tijdens het gehele traject heeft u bij ons één vakkundig aanspreekpunt die u vanaf te tekentafel tot de oplevering begeleidt en ontzorgt.

Technisch Keukenmanagement
Met ons uniek technisch keukenmanagement heeft u 24/7 digitaal inzicht in alle kosten en status van uw apparatuur

Turnkey oplossingen
Door ons brede netwerk kunt u ook Turnkey projecten met een gerust hart bij ons neerleggen. Alle leveranciers onder een dak zorgen voor korte lijnen, haalbare deadlines en een sterker resultaat.

Tevreden personeel,
tevreden gasten.

Maak een afspraak

Referenties waar we trots op zijn

Werkwijze van Grootkeuken Gilde

stap 1 Intakegesprek
stap 2 Ontwerp & offerte
stap 3 Planning & productie
stap 4 Implementatie
stap 5 Oplevering
stap 6 Service & onderhoud

Kies een andere branche

Ons verhaal rustig nalezen?
Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!