Voor de hoogste
kwaliteit in de
cafetaria

Breed aanbod aan apparatuur voor het inrichten van cafetaria's

Grootkeuken Gilde levert een breed assortiment cafetaria benodigdheden. Ook voor de bakwand kunt u uiteraard bij ons terecht. De bakwand is het hart van de cafetaria en deze dient u doeltreffend en betrouwbaar te helpen uw exploitatie te optimaliseren.

Daarom werkt Grootkeuken Gilde met louter topkwaliteit met een zeer hoog (echt) rendement tot 94,9%! Deze cijfers laten we u ook zien op KIWA keuringsrapporten, zodat u zeker weet dat de ketel echt zuinig is. De capaciteit van de ketels ligt ook erg hoog vanaf 25 kW. tot 42 kW., zo is er voor elke situatie qua capaciteit een antwoord.

Daarnaast is een minimaal verbruik van frituurolie belangrijk daarom worden onze bakwanden zo gebouwd dat er een geringe hoeveelheid frituurolie in de ketel gaat.

Kwaliteit van de apparatuur en hygiëne staan hoog bij ons in het vaandel. De wettelijke- en gemeentelijke verordeningen, HACCP, wensen van de Arbodienst en veiligheidsvoorschriften zijn zaken waar wij dagelijks rekening mee houden.

Onderhoud
Grootkeuken Gilde beschikt over gespecialiseerde vakmensen en technici om uw apparatuur te repareren en te onderhouden. We werken hiervoor met reinigingsmiddelen welke de aantasting van de technische werking van uw machines tot een minimum beperken.

Gedegen onderhoud en verantwoorde reiniging verlengt de levensduur van uw machinerie. Mogen wij dit voor u verzorgen verlengen wij als tegenprestatie de garantieperiode op de geleverde apparatuur. Meer weten over gedegen onderhoud?

Maak een afspraak of bel gerust: 077 476 27 82

Wist je dat

Volgens een legende friet uit het Belgische Dinant komt? De traditie bestond er om visjes te frituren.

Restaurants zijn onstaan in Parijs aan het eind van de 18e eeuw?

Herbergen zoals we die nu kennen afstammen van restaurants?

Één aanspreekpunt
Tijdens het gehele traject heeft u bij ons één vakkundig aanspreekpunt die u vanaf te tekentafel tot de oplevering begeleidt en ontzorgt.

Technisch Keukenmanagement
Met ons uniek technisch keukenmanagement heeft u 24/7 digitaal inzicht in alle kosten en status van uw apparatuur

Turnkey oplossingen
Door ons brede netwerk kunt u ook Turnkey projecten met een gerust hart bij ons neerleggen. Alle leveranciers onder een dak zorgen voor korte lijnen, haalbare deadlines en een sterker resultaat.

Tevreden personeel,
tevreden gasten.

Maak een afspraak

Referenties waar we trots op zijn

Werkwijze van Grootkeuken Gilde

stap 1 Intakegesprek
stap 2 Ontwerp & offerte
stap 3 Planning & productie
stap 4 Implementatie
stap 5 Oplevering
stap 6 Service & onderhoud

Kies een andere branche

Ons verhaal rustig nalezen?
Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!