Blog

Duitslands jongste driesterrenchef opent restaurant met één tafel

Duitslands jongste driesterrenchef heeft in Hamburg begin deze maand een restaurant geopend met slechts één tafel voor twintig personen. Het exclusieve restaurant heet ‘The Table’.

16 augustus 2015

De lange tafel slingert door het restaurant en biedt uitzicht op de open keuken. Een menu in het restaurant kost 180 euro. Voordat hij zijn eigen zaak begon, kookt de 38-jarige Fehling bij La Bella Epoque in Travemünde. Fehling werd in 2012 door de honderd beste koks in Duitsland verkozen tot talent van het jaar.

Concept

De Telegraaf meldt dat het concept van één tafel niet geheel nieuw is. De New Yorkse driesterrenchef Cesar Ramirez kookt in zijn Brooklyn Fare voor achttien mensen die in zijn keuken aan tafel zitten. Daar komen dineren in een korte broek, een shirt met korte mouwen, in spijkerbroek, op slippers, of op sneakers is niet toegestaan.

 

Foto's
afbeelding /web/mod_files/blog/detail/the-table-hamburg-inside_t.jpg

Delen

Tevreden personeel,
tevreden gasten.

Maak een afspraak
Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!