Poort van Limburg

De Poort van Limburg is door de gemeente Weert gerealiseerd en gelegen aan de Zuid Willemsvaart. Bij het binnen komen van het centrum van Weer is de De Poort van Limburg de absolute eye-catcher. Het gebouw huisvest  een Ruim opgezet en modern Zalencentrum een sfeervolle  brasserie, diverse commerciële ruimtes, diverse kantoren en prachtige appartementen welke zijn verdeeld over twee woontorens. De Poort van Limburg staat voor gastvrijheid en kwaliteit. Wie wat te vieren heeft, is bij de Poort van Limburg op het goede adres. Of u nu met twee personen komt of met 2500. Niets is er onmogelijk!
 
Het project is in 2013 opgeleverd maar reeds in 2009 nam ras-ondernemer Bert Nelissen contact met ons op om samen met hem en de architect de indeling van 2 keukens te ontwerpen. Grootkeuken Gilde heeft de keuken inclusief volledige klimaat- en luchtbehandeling, in bedrijf gesteld. Inmiddels is De Poort van Limburg en de kwaliteit van de keuken uiteraard een begrip.

Geïnteresseerd?

Grootkeuken Gilde adviseert je graag over de beste oplossingen voor horeca grootkeukens.

Maak een afspraak
Foto's
> <
afbeelding /web/mod_files/references/detail/Hof-van-Limburg-5924.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Hof-van-Limburg-5873.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Hof-van-Limburg-5872.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Hof-van-Limburg-5876.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Hof-van-Limburg-5935.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Hof-van-Limburg-5939.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Hof-van-Limburg-5940.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Hof-van-Limburg-5965.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Hof-van-Limburg-5977.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Hof-van-Limburg-5982.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Hof-van-Limburg-5995.jpg

Poort van Limburg
Werthaboulevard 1
6001 HZ Weert

Enkele bijzonderheden

  • Ontwerp en indeling van twee keukens
  • Volledige klimaat- en luchtbehandeling

Referenties waar we trots op zijn

Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!