Monkey Town

Monkey Town wilde lokale ondernemers betrekken bij de opbouw van monkey town. Onder het motto” de ene hand wast de andere. En zo zijn we het eerste gesprek in gegaan. We hebben redelijk goeie kaders meegegeven, we wilden een luxere frietkraam, de basisvoorzieningen, frietpannen, panini roosters, afzuiging, koeling enz. Omdat Grootkeuken Gilde ook meegedacht heeft  met name in hoeveel apparaten enz, hebben wij ook ons plan bijgesteld.

Monkey Town wilde  graag een bakplaat met grill. Grootkeuken Gilde gaf aan dat je die weinig gebruikt. Op advies heb ik het niet gedaan en ik moet toegeven dat hij gelijk had.” Ik had er weinig gebruik van gemaakt. “Hij heeft ons wel een spiegel voorgehouden. Hij zei dan ook,” prima dat jullie dit willen, maar vraag je af of dit past. Dat heeft uiteindelijk wel geholpen in het hele proces.  We hadden een redelijke strakke planning en dat zijn ze ook goed nagekomen.

Om in het budget te blijven hebben gaf Grootkeuken Gilde ook aan dat we bijvoorbeeld een grotere vrieskast zouden kunnen kopen, maar daarvoor heb je dan een iets minder kwaliteit wasstraat.  En zo hebben we gezamenlijk besluiten genomen. Het ideale zou betekent hebben dat we over het budget zouden gaan. Hij heeft  veel handvaten gegeven,  maar de keuze uiteindelijk bij ons gelegd. Zoals dat ook hoort.

Geïnteresseerd?

Grootkeuken Gilde adviseert je graag over de beste oplossingen voor horeca grootkeukens.

Maak een afspraak
Foto's
> <
afbeelding /web/mod_files/references/detail/Monkey town jpg groot-3.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Monkey town jpg groot-2.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Monkey town jpg groot-1.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Monkey town jpg groot-4.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Monkey town jpg groot-5.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Monkey town jpg groot-7.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/Monkey town jpg groot-6.jpg

Monkey Town
Heymansstraat 101
5927 NP Venlo

Enkele bijzonderheden

  • Dichtbij de klant, nazorg is goed
  • Regelmatig contact ook na oplevering
  • Goed luisteren naar de klant en betrokken!

Referenties waar we trots op zijn

Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!