Landgoed Overste Hof

Historie en traditie komen samen

Landgoed Overste Hof is een plek vol historie en traditie, gelegen in het mooie Zuid-Limburg. Het gebouw, waarvan de oudste delen uit 1749 stammen, werd vroeger gebruikt als boerderij. Met haar rustgevende, bosrijke omgeving is Landgoed Overste Hof het perfecte decor voor gasten die op zoek zijn naar een unieke locatie. Het gebouw is kortgeleden geheel opgeknapt en in een landelijk industrieel jasje gestoken. Zodra u over de drempel stapt zult u zich meteen thuis voelen. Met haar idyllische binnenplaats, de gezellige woonkamer, het sfeervolle restaurant en het prachtige vijverterras biedt Landgoed Overste Hof haar gasten een totaalplaatje voor een onvergetelijk verblijf, voor welke gelegenheid dan ook. Landgoed Overste Hof biedt diverse hotelkamers en een luxe suite voor een rustgevend verblijf op het bosrijke landgoed. Ook leent de locatie zich uitstekend voor bruiloften, feesten en partijen. Verder bieden wij diverse mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en vergaderingen. 

Complete restyling

Bij Landgoed Overste Hof is kort geleden de complete zaak gerestyled. Samen met enkele andere aanbieders >K is door eigenaar Bart Stavasius in een vroeg stadium betrokken bij het ontwerp van de nieuwe keuken. De vraagstelling van Bart was om een keuken te bouwen die alle facetten van zijn bedrijf efficiënt kon ondersteunen. Daarnaast diende de keuken te passen voor zowel de hogere personele bezetting op drukke tijdstippen maar ook efficiënt te zijn op momenten dat er met minder personeel gewerkt kon worden. Een en ander uiteraard binnen de gestelde budgetten.

Geïnteresseerd?

Grootkeuken Gilde adviseert je graag over de beste oplossingen voor horeca grootkeukens.

Maak een afspraak
Foto's
> <
afbeelding /web/mod_files/references/detail/overste-hof-5508.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/overste-hof-2.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/overste-hof-5467.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/overste-hof-5470.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/overste-hof-5476.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/overste-hof-5486.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/overste-hof-5489-2.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/overste-hof-5493.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/overste-hof-5499.jpg

Landgoed Overste Hof
Overstehofweg 14
6372 VG Landgraaf

Enkele bijzonderheden

  • Tijdens de ontwerpfase hebben we gekozen om de uitgifte te verbreden en het RvS blad door te laten lopen in de achterbar. Hierdoor komt de keuken visueel het restaurant in, waardoor een nog opener sfeer ontstaat en de doorgifte nog efficiënter is geworden.
  • Het logo van Landgoed Overste Hof is groot op de zichtzijde van de kachel gemaakt hetgeen de keuken personaliseert.
  • De plafonds in dit statige gebouw zijn laag en in het plafond zit boven de kachel een draagbalk waar met het afzuigkanaal niet omheen te werken viel. >K heeft dit op kunnen lossen door de lucht met speciaal vervaardigd kanaalwerk op twee punten af te voeren en een kolomuitsparing over de volledige lengte van de afzuigkap te maken.
  • Saillant detail door dat het afzuigkanaal over de spoelkeuken naar het bestaande kanaalwerk diende te lopen is de ruimte tussen het plafond en de doorschuif vaatwasser (bij geopende stand) ca. 20 mm.

Referenties waar we trots op zijn

Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!