La Casa

Hotel restaurant La Casa  ligt midden in het hart van het Geulstadje Valkenburg. En wordt met liefde en passie gerund door Marcel  & Stoyera.
Op het gezellig verwarmde terras geniet u van het uitzicht op de gezelligste en drukst bezochte promenade van de stad. In het. Uit de  Spaans Italiaanse keuken komen de lekkerste gerechten en in het vriendelijke personeel zorgt ervoor dat u zich in het gemoedelijk ingerichte interieur direct welkom voelt. De keuze aan smaken is werkelijk onbeperkt en van hoog niveau. Ook voor een goede nachtrust met lekker ontbijt kunt u bij La Casa terecht.

 
De keuken van La Casa is smal en langgerekt en door de groeiende druk op de keuken waren er plannen om de keuken te vergroten.
Dit  zou  ten kosten gaan van commerciële ruimte. Daarnaast zouden de kosten van deze verbouwing niet alleen financieel opzicht maar ook in tijd hoog zijn.
 
Door Marcel en Stoyera in elke stap van het ontwerp te betrekken en hierin nauw samen te werken hebben we de keuken dusdanig kunnen inrichten dat de ingrijpende verbouwing niet nodig was.
 
Realisaties hierin zijn:
·         De capaciteit van de keuken is vergroot.

·         De efficiëntie in de keuken is vergroot.

·         De snelheid van doorgifte is verhoogd.

Geïnteresseerd?

Grootkeuken Gilde adviseert je graag over de beste oplossingen voor horeca grootkeukens.

Maak een afspraak
Foto's
> <
afbeelding /web/mod_files/references/detail/casa1.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/casa2.jpg

La Casa
Grotestraat-centrum 25-27
6301 CV Valkenburg aan de Geul

Enkele bijzonderheden

  • Tijdens de verbouwing van de keuken en de realisatie van de technische installaties (aangaande leidingwerk, en afvoeren) bleek dat de toch al smalle keuken 120 mm. smaller moest worden dan ingetekend. De materialen waren uiteraard al geproduceerd en bij Grootkeuken Gilde geleverd.
  • Doordat niet alleen Grootkeuken Gilde maar ook haar leveranciers op flexibiliteit zijn geselecteerd, hebben we snel kunnen schakelen en op tijd kunnen opleveren.
  • Saillant detail: Ook de op maat gemaakte en reeds geleverde afzuigkappen zijn binnen enkele dagen geproduceerd, geleverd en gemonteerd.

Referenties waar we trots op zijn

Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!