Haselderhof

Gelegen naast de Ruïne van het Kasteel van Valkenburg op de plek waar in vroegere tijden de groentetuin van het kasteel was ligt Restaurant Haselderhof, een onderneming van  Carlos Wessels en Sven Vandewall. Op de zelfde plek waar omwonenden vanuit het Haasdal de heuvel beklommen om in de tuin van hun kasteelheer heerlijke, verse producten te telen is het ook nu weer goed toeven.  Het restaurant is dan ook vernoemd naar deze tuin die in de volksmond de ‘Haasdalerhof’ genoemd.

De historische Kasteelruïne is de laatst overgebleven hoogteburcht van Nederland. Aan de voet van de Cauberg beklimt u de kasteelmuren van het kasteel dat in vergane tijden in al haar glorie trots boven Valkenburg uittorende. Waar vroeger de ridders en kasteelheren uitkeken over het Geuldal.  Vanaf het panoramaterras van heeft u een geweldig uitzicht over het idyllische stadje. Vandaag de dag kunt u genieten van ‘het beste van het Limburgse land’ en de verassende smaken van het bourgondische Zuid-Limburg met zorg bereidt door chef Carlos.
 
De keuken is samen met Chef Carlos tot in detail ontworpen en binnen de gestelde budgetten en tijd gerealiseerd.

Geïnteresseerd?

Grootkeuken Gilde adviseert je graag over de beste oplossingen voor horeca grootkeukens.

Maak een afspraak
Foto's
> <
afbeelding /web/mod_files/references/detail/haselderhof1.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/haselderhof2.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/haselderhof3.jpg

Haselderhof
Grendelplein 13
6301 BS Valkenburg

Enkele bijzonderheden

  • Je bouwt niet elke dag een keuken naast en hoogteburcht, het was apart om de apparatuur met een hijskraan de lucht in getild te zien worden.

Referenties waar we trots op zijn

Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!