Gilde Opleidingen

De nieuwe state of the art keuken is van alle gemakken voorzien. Fijn voor studenten en docenten, maar wat merkt de gast in het restaurant daarvan?

André Duijghuisen: “Het vakmanschap van de studenten stond al op een hoog niveau. Ik durf daarom niet te beweren dat de gerechten voortaan nóg smakelijker zijn. Wat ik wel verwacht, is dat de studenten in de nieuwe omgeving met extra plezier en passie aan het werk zijn. Dat heeft ongetwijfeld invloed op de sfeer in de keuken en de beleving in de cocktailbar en het restaurant. In ons restaurant hangt een beeldscherm waarop de gasten de verrichtingen van de studenten in de nieuwe keuken kunnen volgen.”

Meesterkoks jaloers
Meesterkoks René Brienen (Brienen aan de Maas, Well) en Jan Marrees (Bretelli, Weert) keken afgelopen dinsdag hun ogen uit tijdens de opening van de keuken, die mede ontworpen is door meesterkok Mathieu Vanhautem (Gilde Opleidingen). René Brienen: “Ik ben jaloers, in deze keuken zou ik best weer student willen zijn.” Het is dus absoluut geen straf voor de heren meesterkok om te examineren in de keukens van Hotelschool Venlo.

Trots
Grootkeuken Gilde is er trots op de keuken te mogen ontwerpen, plaatsen, installeren en afwerken. De prijs en de garantie dat alles geleverd en geïnstalleerd was voor de aanvang van het nieuwe schooljaar is behaald en Gilde Opleidingen kan hiermee jaren vooruit.

Geïnteresseerd?

Grootkeuken Gilde adviseert je graag over de beste oplossingen voor horeca grootkeukens.

Maak een afspraak
Foto's
> <
afbeelding /web/mod_files/references/detail/DSC_5361kopie.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/DSC_5317-bewerkt.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/DSC_5325kopie.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/DSC_5335-bewerkt.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/DSC_5350.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/DSC_5355kopie.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/DSC_5364.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/DSC_5390.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/DSC_5376.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/DSC_5379.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/DSC_5391.jpg afbeelding /web/mod_files/references/detail/DSC_5383.jpg

Gilde Opleidingen
Laaghuissingel 4
Venlo

Enkele bijzonderheden

  • Advies en ontwerp
  • Plaatsing en implementatie
  • Installatie en afwerking

Referenties waar we trots op zijn

Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!