Overal waar
professioneel
gekookt wordt.

Advies en vakmanschap met een hart

Overal waar professioneel wordt gekookt speelt Grootkeuken Gilde een belangrijke rol. Horeca, cafetaria’s, overheidsinstellingen, scholen, cateraars, bedrijfsrestaurants, vakantieparken, formulezaken, etc. De professionals weten Grootkeuken Gilde dan ook steeds vaker te vinden.

Grootkeuken Gilde kent de professionele keuken in al haar facetten door-en-door. Vanuit haar expertise is Grootkeuken Gilde sparringpartner voor al uw complexe vraagstukken in en om de keuken.

Integrale oplossingen voor de grootkeuken

Of het nu gaat om luchtbehandeling, kookprocessen, distributie, koelingen, vaatwasapparatuur of maatwerk edelstaal, Grootkeuken Gilde biedt u een doordachte oplossing. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met wettelijke- en gemeentelijke verordeningen, HACCP, wensen van de Arbodienst en veiligheidsvoorschriften. Al deze zaken worden gespiegeld aan uw wensen, bedrijfsvoering, doelstellingen en budgetten.

Geïnteresseerd?

Grootkeuken Gilde adviseert je graag over de beste oplossingen voor horeca grootkeukens.

Maak een afspraak

Bezoek onze showroom aan de Tolhuisweg 2 in Roermond
(uitsluitend op afspraak, bel 077 476 27 82)

Ervaren specialisten

Door zowel uw als onze ervaring als vakmensen komen wij samen tot de ideale oplossing. Wij communiceren in klare taal en blijven liever nuchter en to the point dan te vervallen in ‘superlatieven'. Wij hebben plezier in ons werk en dit ziet u terug in het resultaat. Samen met onze gecertificeerde technici dragen wij zorg voor de perfecte realisatie van uw project.

Waarom Grootkeuken Gilde

  • Design
  • Kwaliteit
  • Passie
  • Vakmanschap

Één aanspreekpunt
Tijdens het gehele traject heeft u bij ons één vakkundig aanspreekpunt die u vanaf te tekentafel tot de oplevering begeleidt en ontzorgt.

Technisch Keukenmanagement
Met ons uniek technisch keukenmanagement heeft u 24/7 digitaal inzicht in alle kosten en status van uw apparatuur

Turnkey oplossingen
Door ons brede netwerk kunt u ook Turnkey projecten met een gerust hart bij ons neerleggen. Alle leveranciers onder een dak zorgen voor korte lijnen, haalbare deadlines en een sterker resultaat.

Ons verhaal rustig nalezen?
Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!