Tegelijkertijd
grote hoeveelheden
maaltijden serveren

Grootkeukens geschikt voor grote groepen

De diversiteit van het aanbod in zorg en de snelle ontwikkelingen binnen de zorginstellingen vragen om een leverancier met optimale daadkracht en flexibiliteit.

De huidige trend in de zorg is dat Patiënten steeds meer worden gezien als gasten en gasten verdienen de best denkbare service. Die optimale service naar uw gasten wordt mogelijk gemaakt door de vakkundige daadkracht en flexibiliteit van Grootkeuken Gilde.

Of het nu gaat om ons roomservice-concept, uw restaurant of pantrykeukens op afdelingen of bij kleinschalige woongroepen. Wij helpen u met innovatieve maatwerk oplossingen op elke locatie.

Technische Keuken Management®

Ons Technische Keuken Management stelt u in staat de kosten per locatie te vergelijken met overige locaties. Doordat onze technici elke storing afzonderlijk classificeren kunnen wij snel de vinger op de pijnplekken van uw kosten leggen en deze verbeteren.

Door onze samenwerking met Tblox, een geïntegreerd bestel-logistiek- en facturatiesysteem is ook uw interne orderverwerking direct efficiënt geregeld.

Onderhoud
Grootkeuken Gilde beschikt over gespecialiseerde vakmensen en technici om uw apparatuur te repareren en te onderhouden. We werken hiervoor met reinigingsmiddelen welke de aantasting van de technische werking van uw machines tot een minimum beperken.

Gedegen onderhoud en verantwoorde reiniging verlengt de levensduur van uw machinerie. Mogen wij dit voor u verzorgen verlengen wij als tegenprestatie de garantieperiode op de geleverde apparatuur. Meer weten over gedegen onderhoud?

Maak een afspraak of bel gerust: 077 476 27 82

Wist je dat

Restaurants in Parijs zijn onstaan aan 't eind van de 18e eeuw?

Herbergen zoals we die nu kennen afstammen van restaurants?

De eerste grootkeukens ontstonden tijdens de grote oorlogen in de oudheid?

Één aanspreekpunt
Tijdens het gehele traject heeft u bij ons één vakkundig aanspreekpunt die u vanaf te tekentafel tot de oplevering begeleidt en ontzorgt.

Technisch Keukenmanagement
Met ons uniek technisch keukenmanagement heeft u 24/7 digitaal inzicht in alle kosten en status van uw apparatuur

Turnkey oplossingen
Door ons brede netwerk kunt u ook Turnkey projecten met een gerust hart bij ons neerleggen. Alle leveranciers onder een dak zorgen voor korte lijnen, haalbare deadlines en een sterker resultaat.

Tevreden personeel,
tevreden gasten.

Maak een afspraak

Referenties waar we trots op zijn

Werkwijze van Grootkeuken Gilde

stap 1 Intakegesprek
stap 2 Ontwerp & offerte
stap 3 Planning & productie
stap 4 Implementatie
stap 5 Oplevering
stap 6 Service & onderhoud

Kies een andere branche

Ons verhaal rustig nalezen?
Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!