Blog

Kok maakt menukaarten voor collega’s

(Televisie)kok en ondernemer Pim Haaksman is een nieuw bedrijf gestart: De nieuwe kaart. Daarbij biedt hij andere koks hulp aan bij het samenstellen van hun nieuwe menukaart.

8 maart 2015

Haaksman omschrijft zijn bedrijf De nieuwe kaart als het 'begeleiden van het creatieve brein van koks.' Hij ondersteunt ondernemingen bij het borgen van de kwaliteit binnen het proces van inkoop tot en met verkoop. 'Collega's vragen regelmatig mijn hulp bij het samenstellen van de nieuwe menukaart. Creativiteit gaat vaak verloren in de keukens door hoge werkdruk en routine. Een frisse wind van buiten brengt nieuwe ideeën', aldus Haaksman.

Professionele foodfotografie 
Naast het begeleiden van de koks met het maken van de nieuwe kaart en gerechten, worden de nieuwe creaties meteen in beeld gebracht door middel van professionele Foodfotografie. De gerechten worden 'puur' gefotografeerd. 'Dat is het ultieme controle middel in de keuken en een broodnodig salesinstrument.' Om een beter bedrijfsresultaat te krijgen, moeten de nieuwe gerechten ook worden vastgelegd. 'Door te documenteren is de kwaliteit te hanteren. '

Culinair medewerker 
Pim Haaksman was een aantal jaren culinair medewerker van Misset Horeca. Hij werkte mee aan de rubriek Proefkeuken waarin verschillende producten werden getest. Voordat Haaksman startte met De Nieuwe Kaart, runde hij jarenlang een kookstudio in Amersfoort.

Foto's
afbeelding /web/mod_files/blog/detail/Pim.jpg

Delen

Tevreden personeel,
tevreden gasten.

Maak een afspraak
Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!