Blog

Grootkeuken Gilde op Horecavakbeurs 2014

Aanstaande maandag barst dé Horecabeurs van het zuiden in alle hevigheid los. Grootkeuken Gilde is er vertegenwoordigd op de stands Z1600 en Z1700. Daar tonen wij innovatieve technologie op onder andere inductie- en vaatwas gebied. 

4 oktober 2014

Beleef de jubileumeditie van de 60ste Bourgondische Horecavakbeurs BBB met ruim 200 deelnemers. Ervaar de efficiëncy van het ‘one-stop-shop-bezoek’;  in een keer op de hoogte van de trends en het totaalaanbod van producten en diensten binnen de horeca en gastvrijheidsindustrie. Bezoek het wijntheater met alle informatie over wijnen, inspirerende workshops en proeverijen. Proef dat ene unieke biertje op het Proefplein Speciaalbieren. Ontdek ambachtelijke, biologische en streekproducten op Food Village. Zie aanstormend kooktalent uit Nederland en België het tegen elkaar opnemen in de Kookwedstrijden. Beleef het spektakel van de Biertapwedstrijden. Raak in een keer op de hoogste van diensten en advies voor de horeca in Trendstreet. Raak geïnspireerd door tips en advies voor horeca-inrichting en interieur in Villa BBB. Kom netwerken op het plein van Place des Amis en deel kennis met de leden.

Foto's
> <
afbeelding /web/mod_files/blog/detail/1417080175bbb1.jpg afbeelding /web/mod_files/blog/detail/bbb2.jpg afbeelding /web/mod_files/blog/detail/bbb3.jpg afbeelding /web/mod_files/blog/detail/bbb4.jpg afbeelding /web/mod_files/blog/detail/bbb5.jpg

Delen

Tevreden personeel,
tevreden gasten.

Maak een afspraak
Showroom:  Tolhuisweg 2  6071 RG   Roermond   Tel 077 476 27 82
Footer logo
Dit is werk van Dorus & Mannes
Volg ons op:
x

Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter en wij zullen z.s.m. contact opnemen voor een afspraak!

Een ogenblik geduld..

Bedankt voor uw bericht!